The force isn’t with you

It is you

Coaching/therapie

Opstellingen

Inspiratie Tempel

Trainingen

Spreker

Hieronder tref je informatie over het aanbod

Systemisch coaching/therapie

In de persoonlijke sessies stem ik mijn begeleiding af op jou en het in verbinding komen met je InnerVoice, jouw kern. Deze authentieke kracht ervaar je als puur en vertrouwt waardoor je gemakkelijker jouw stappen zet. Prijs € 125 per uur.

Voorbeelden van persoonlijke thema’s: willen stoppen met vechten/vluchten/bevriezen/pleasen maar niet weten hoe. Meer willen voelen. Ervaren van stress, stemmingswisselingen of fysieke klachten zonder medische oorzaak. Niet op je plek met werk. Meer van jezelf willen laten horen. Eerlijk je mening willen uiten.

Voorbeelden van relatie thema’s: veel of complexe ruzie. Onvrede/ontbreken seksuele relatie. Niet begrepen worden/begrijpen en vastlopen. Verschil in opvoedstijlen als lastig ervaren. Emotionele afstand ervaren.

Kinderen spiegelen en weten haarfijn op welke knoppen ze kunnen drukken om je als (stief)ouder op de kast te krijgen. De (samengestelde)gezinsdynamiek vraagt soms aandacht. Als deskundige op het gebied de ontwikkeling van kinderen, van systemisch werken en als trainer bij How2Talk2Kids ondersteun ik ouders. Ouders die willen kijken naar dat wat het systeem spiegelt en nodig heeft zodat een ieder zijn eigen authentieke pad kan bewandelen. Vrij en verbonden.

Voorbeelden van opvoedthema’s: kind met gedragsuitdagingen (driftbuien, spijbelen, gesloten), de samengestelde gezinsdynamiek moeilijk vinden. Balans werk-gezin als zwaar ervaren. Gevoelsmatig alleen het gezin runnen.

The way we talk to our children becomes their inner voice

Opstellingen

Ieder systeem heeft verborgen wetmatigheden. Met een opstelling worden die wetmatigheden zichtbaar waardoor je je eigen patronen beter begrijpt. Hierdoor wordt een gewenste beweging inzetten gemakkelijker.

Ik begeleid bij persoonlijke-, familie- en organisatieopstellingen.

Persoonlijk, individuele opstelling: met een individuele opstelling krijg je vanuit systemisch perspectief zicht op je vraag, patroon of dilemma. Door het zèlf ervaren en aankijken doe je diepe inzichten op. Na de opstelling is het gemakkelijker om je gewenste verandering te realiseren en verankeren. Je eigen pad bewandel je vrij en authentiek als je op de juiste plek staat en vrij bent van systemische verstrikkingen die leiden tot pleasen, lijden of vermijden. Prijs 125 euro per uur.

Persoonlijke groepsopstelling met representanten: tijdens een groepsopstelling krijg je vanuit systemisch perspectief zicht op je vraag, patroon of dilemma. Door waar te nemen en van representanten te vernemen wat ervaren wordt in het systemische veld doe je inzichten op die doorwerken in het realiseren van je gewenste verandering. Groepsopstellingen vinden plaats in samenwerking met het team van Gebundelde Kracht. Prijzen: deelnemen als vraagsteller € 85,00, deelnemen als representant € 20,00.

Ouder(s) opstelling: ouder zijn heeft impact, altijd. Je schuift een plek op. Naast kind van, (ex) partner van, ben je ineens ouder van. Instinctief gaat veel natuurlijk en vanzelf en soms ook niet. Of het nu is omdat jij en je partner niet op één lijn zitten, je kind en jij zoekende zijn in het contact of je geconfronteerd wordt met je eigen jeugd en opvoeding. Het niet vanzelf gaan, merk je aan je kind(eren) en aan jezelf. Je onmacht, teleurstelling, ongeduld, overbezorgdheid zijn signalen die helemaal niet gaan over goed of fout maar die je uitnodigen om te kijken naar ‘Wat wil gezien worden?’ Het is verrassend hoe het aankijken hiervan doorwerkt in jouw rol als ouder en de sfeer in huis. En als bonus geef je energetisch je kind alle ruimte om kind te zijn en niet op onbewust niveau voor jou te zorgen. De ouder(s) opstellingen zijn groepsopstellingen die ik vanuit mijn expertise begeleid. Prijzen: deelnemen als vraagsteller € 97,00, deelnemen als representant € 30,00.  

Volgende ouder(s) opstelling: 11 juli 2022 van 20.00-22.00, inloop 19.30 – Klik hier om je aan te melden

Organisatie opstelling: bezielde, authentieke kracht en talenten staan op in een systemisch gezonde organisatie. Werk jij met verander en/of communicatiemodellen (zoals het 5G-model, de piramide van relaties, Myers-Briggs Type indicator, DISC, het enneagram) en wil je op een diep level inzichten verkrijgen die duurzaam doorwerken in je team? Regelmatig schijn ik een systemisch perspectief op de analyses die gedaan zijn en de praktijkervaringen van alle dag. Ik begeleid deskundig opstellingen binnen organisaties en bij trainingsbureaus – gebruik makend van enerzijds aspecten van de modellen en anderzijds de systemische principes. Dit werkt door in het verder versterken van de teamleden en maakt zichtbaar wat niet altijd vanuit de structuren begrepen wordt. Prijs op aanvraag.

Lees hier mijn blog ‘Systemisch werken – Opstellingen’

 

Inspiratie Tempel

Vrouwen zoals jij en ik komen samen rondom een thema. In een fijne sfeer verrijken & inspireren we elkaar met ervaringsverhalen, vragen,  filmfragmenten, gedichten of andere creatieve vormen.

Een moment voor jezelf los van de hectiek van alle dag. De avonden openen deuren  naar jezelf, elkaar, samenwerkingsverbanden, ideeën en nog veel meer. Prijs 7,50 euro.

Voorbeelden van thema’s: je hart openen, kiezen, moeder, humor, overvloed, genieten.

Data 2022, 1e donderdagen van de maand: 14/7, 8/9, 6/10, 3/11 & 1/12

Trainingen  

Vind je innervoice: in een besloten groep zet je jouw stappen om in verbinding te komen en te leven naar je InnerVoice.

HowtoTalk: samen met andere ouders leer je een communicatie methode die ruimte maakt voor de InnerVoice van jou als ouder en die van je kinderen. 

Vind je InnerVoice:  in een kleine groep, start je met jouw kernvraag of thema. Tijdens vier avonden ontdek je wat gehoord, gezien of ervaren wil worden rondom je vraag/thema.

 (* Je leert werken met krachtige intenties * je leert hoe rituelen je intentie ondersteunen * je doorloopt het medicijnwiel * je ervaart het verschil tussen je innerdialogue en InnerVoice * je ontdekt hoe jij je steeds opnieuw kunt verbinden met je InnerVoice.

De nieuwe training start 30 september 2021 

Data: 30-09-2021–19.30-21.30, 14-10-2021–19.30-21.30, 28-10-2021–19.30-21.30, 11-11-2021–19.30-21.30

HowtoTalk: in mijn blog ‘Luisteren naar je innerlijke stem’ lees je meer over de relatie tussen de methode en de InnerVoice. Wil je deelnemen aan de training kijk dan op de de site van HowtoTalk.

 

 

Spreken

Ik geniet van het spreken voor groepen. Mensen raken in hun hart en inspireren is een onderdeel van mijn passie. Het geeft me vleugels.

Ik ben als spreker te boeken – kijk voor meer informatie op mijn pagina ‘Spreker’.

Live your innervoice

Voorbij je harnas, muur, onverschilligheid en controle ligt jouw kwetsbaarheid. Kwetsbaar omdat het er ZO toe doet voor jou. En juist dat maakt dat je het vaak veilig en goed opbergt achter die gesloten muren. Structureel of op momenten dat je het gevoel hebt dat de ander je niet begrijpt, ziet of waardeert. Maar daarmee leef jij maar half en laat je dat wat in jou is niet zien. Kan het zich niet manifesteren. Kan het niet groeien en vorm krijgen. Het beschermen heeft een belangrijke functie (gehad), het heeft je gebracht waar je nu bent. En, ook jij mag verzachten. Je voelt en weet dat er meer is. Het klopt aan de deur in de vorm van verlangen of onvrede in het hier en nu. Ontdek hoe je daar naar kunt luisteren en handelen, zodat je helemaal trouw aan jezelf voluit leeft.

Overvloed meditatie challenge

De gratis overvloed meditatie challenge van Deepak Chopra is op mijn pad gekomen. Ik deel deze 21 dagen ook graag met jou, zodat jij vanuit overvloed in verbinding komt met jouw intuïtie, wijsheid en kracht. Leef je innerlijke stem – Live your innervoice.

DutchEnglish
Heb je een vraag?