Live your innervoice

Samenwerking en co-creaties

Samenwerken betekent voor mij mogelijkheden creëren om meer te bereiken dan ik alleen kan. Het houdt mij en de ander scherp en zorgt voor maximale groei – uiteraard ook voor jou,

X Janneke

How2Talk2Kids

De innervoice van kinderen kan je pas echt horen als je weet hoe je ècht luistert. How2Talk2Kids is een praktische en effectieve methode waarbij mijn passie en deskundigheid vooral liggen bij de grondhouding van ouders en How2listen2kids so they will talk. 

Soul Strategies

Soul strategies zet de bezieling centraal in organisaties. Live your innervoice teams die werken vanuit innerlijke wijsheid en kracht. We begeleiden bij de reis naar binnen, in jezelf en de organisatie. Zodat zowel jij, je collega’s als de organisatie maximaal groeien.

Gebundelde Kracht

Familieopstellingen of systemisch werken: met krachtige, diepe opstellingen kom jij bij nieuwe inzichten en beweging. Je innervoice kan zich aan je tonen.

Gebundelde kracht is een team met deskundige opstellers dat op verschillende plekken in het land groepsopstellingen begeleidt.

 

Sonja Grootes

Ruim 30 jaar hebben we vanuit Inspirituals gezinnen begeleid in het creëren van een fijn thuis. We hebben het inspirerende boek De Kracht van Gezinsrituelen geschreven. Onze krachten bundelen we nog altijd. A free mind & safe ground let you fly and Live Your InnerVoice.

Puur en Rauw

Pas als ieders innervoice echt een plek heeft, kunnen het oude en nieuwe systeem vrij stromen.

In samenwerking met blauwwater zijn veel inzichten ontvouwd rondom samengestelde gezinsdynamieken en het hervinden van balans.

DutchEnglish
Heb je een vraag?