Live your innervoice

Samenwerking en co-creaties

Samenwerken betekent voor mij mogelijkheden creëren om meer te bereiken dan ik alleen kan. Het houdt mij en de ander scherp en zorgt voor maximale groei – uiteraard ook voor jou,

X Janneke

Inspirituals

Kinderen in verbinding houden en brengen met hun innervoice. Inspirituals ondersteunt bij het creëren van een liefdevolle omgeving, waarin kinderen echt kind kunnen zijn en zich ontwikkelen richting hun eigen dromen.

How2Talk2Kids

De innervoice van kinderen kan je pas echt horen als je weet hoe je luistert. How2Talk2Kids is een praktische en effectieve methode waarbij mijn passie en deskundigheid vooral liggen bij How2listen2kids so they will talk. 

Quality Contact

De innervoice in het bedrijfsleven: het is ieders verantwoordelijkheid om leiding te geven en nemen vanuit innerlijke wijsheid en kracht. Binnen Quality Contact staat mentaliteitsverandering voor succes centaal.

Gebundelde kracht

De innervoice…dat wat niet gezegd, gezien of gevoeld wordt, wil zich tonen.

Familieopstellingen of systemisch werken: met krachtige, diepe opstellingen kom jij bij nieuwe inzichten en beweging.

Puur en Rauw

In samenwerking met Blauwwater: pas als je ieders innervoice echt een plek geeft, kunnen het oude en nieuwe systeem vrij stromen. Samengestelde gezinsdynamieken en het hervinden van balans.

Vier

De innervoice gekoppeld aan het vrouw zijn heeft in Vier een speciale plek. Vrouwenkracht en wijsheid worden gedeeld en ervaren in de vorm van speciaal georganiseerde dagen. Deskundige begeleiding door vrouwen voor vrouwen.

Open chat
Heb je een vraag?