Wat leuk dat je hier even een kijkje neemt

Live your InnerVoice gaat over jou 

– over jouw wensen en grenzen

– over vrij leven vanuit de verbinding met je eigen kern

– over stappen zetten die bij je passen

– over het ervaren van flow

Klinkt zo eenvoudig. Door alles wat je tot nu hebt meegemaakt kan er verwarring ontstaan. We gaan allemaal wel eens (of voortdurend) weg van onze essentie. De kunst is om onderscheid te leren maken tussen je essentie en niet-essentie, het vertrek te herkennen en terug te keren naar je midden. Ik begeleid daarbij. 

Ik en mijn systeem van herkomst

Je kan bij mij terecht voor een (familie) opstelling. Meer weten over opstellingen: kijk dan hier bij opstellingen

Ik begeleid in mijn praktijk zowel individuele opstellingen, als relatieopstellingen. Daarnaast kan je een vraag inbrengen in een groep. Tijdens een groepsopstelling zijn anderen representant in jouw opstelling. Net wat je zelf fijn vindt. Beide vormen zijn diep en transformerend. Je krijgt inzicht in jezelf en doorbreekt  patronen die je weghouden bij het vrij leven vanuit je kern.

In het Nederlands Opleidingsinstituut NTI NLP in Limmen leid ik – met een team – mensen op om zelf het vak te leren. Wil je meer informatie over de opleidingen Systemisch werken? Kijk dan hier. Meld je aan via onderstaande button.

Ik en mijn eigen systeem - mijn lijf

Kundalini NRGY awakening en Sacred Body Wisdom  misschien heb je er weleens over gehoord? Kort samengevat is het energetisch lichaamswerk. De meeste mensen ervaren dat ze uit hun hoofd in hun lijf komen. Maar het gaat over veel meer. Benieuwd: lees hier over Kundalini NRGY en Sacred Body Wisdom sessies:

Ik begeleid je individueel en je kan ook een duo sessie boeken – zelfde prijs 😉

Kundalini groepssessies verzorg ik op aanvraag.

Je lijf heeft blokkades opgeslagen – het loslaten van deze gestolde energie draagt bij aan jouw wel-zijn.

Voor het boeken van een Kundalini NRGY awakening en Sacred Body Wisdom sessie klik op onderstaande button na het boeken neem ik contact met je op om een sessie in te plannen

Ik en de ander

Je kan bij mij terecht voor relatie sessies

Naast de liefdesrelatie kan je hierbij ook denken aan de relatie met je (stief)kinderen, broer/zus, vriendschappen of collega’s.

Je ontmoet jezelf in het contact met de ander. Het zijn je spiegels, triggers en verruimers. Ik ondersteun je bij dat wat je ontmoet vanuit een tantrische levenshouding. Dit brengt oordeelloosheid, nieuwsgierigheid, inclusiviteit en focus op verruiming en beweging met zich mee. 

Je krijgt  inzicht, bewustwording, diepe ontmoeting met jezelf en de ander en praktische handvatten waarmee je verder kan,

Meer weten over relatie sessies?

Live Your InnerVoice dag in Utrecht

Een dag waarin je helemaal stil staat bij jouw InnerVoice. Deze dag bestaat uit: theorie/kennis, Kundalini NRGY en systemisch werk. In je lijf, uit je hoofd ontmoet je jouw essentie. Deze dag is terugkerend en kan je vaker volgen. Een geschenk aan jezelf. 

Praktische informatie: 

Datum: 26 september 2024

Locatie: Pretoriadreef 49 Utrecht (gratis parkeren). 

Tijden 10.00-17.00 

Prijs 350 euro inclusief lunch, thee en lekkers. 

Meer lees je in de shop – hier kan je ook je ticket kopen

De Inspiratie Tempel

is 1 x per maand op donderdag. Wil je in een groep vrouwen inspiratie uitwisselen en jezelf ontmoeten? Wees welkom. 

De Inspiratie Tempel is een laagdrempelige manier om als vrouw op te laden bij vrouwen. Sisterhood, verbinding, plezier, leren, kwetsbaarheid, openen staan centraal. 

Meer weten over de inspiratie tempel klik op onderstaande button.

Heb je een vraag?