Aanbod individueel

Jij weet of voelt waar je behoefte aan hebt. Wil je deelnemen aan een groep of heb je juist de wens om in een één op één setting stil te staan bij dat wat in je leeft? Hieronder zie je het individuele- en groepsaanbod.

Individuele opstelling

Met een persoonlijke opstelling krijg je vanuit systemisch perspectief zicht op je vraag, patroon of dilemma. Door het zelf ervaren, aankijken en de inzichten die je opdoet – is het na de opstelling gemakkelijker om je gewenste verandering te realiseren en verankeren. Je eigen pad bewandel je vrij en authentiek als je op de juiste plek staat en vrij bent van systemische verstrikkingen die leiden tot pleasen, lijden of vermijden. 

Prijs € 125,00 per uur 

Systemisch coachen & systemische therapie

In de persoonlijke begeleiding stem ik mijn werk volledig af op jou. Per sessie kijken we wat nodig is voor de optimale onderstreuning van jouw proces. Wil je hier meer over weten – bekijk dan even deze pagina

Neem gerust ook even persoonlijk contact met me op.

Prijs € 125,00 per uur 

Live your innervoice en opvoeding

Kinderen spiegelen en weten haarfijn op welke knoppen ze kunnen drukken om je als (stief)ouder op de kast te krijgen. De (samengestelde)gezinsdynamiek vraagt soms aandacht. Als deskundige op het gebied de ontwikkeling van kinderen, van systemisch werken en als trainer bij How2Talk2Kids ondersteun ik ouders. Ouders die willen kijken naar dat wat het systeem spiegelt en nodig heeft zodat een ieder zijn eigen authentieke pad kan bewandelen. Vrij en verbonden.

Prijs € 125,00 per uur 

Meditatie sessie op maat

Mediteren tijdens een individuele sessie op maat bestaat uit 3 fases. Samen met jou verken ik waar je behoefte aan hebt en wat aansluit bij je proces. Daarna doen we de op jou afgestemde meditatie. Samen mediteren is soms gemakkelijker dan alleen en voelbaar omdat je het neergezette veld ervaart. Bij de afronding is ruimte voor stilte of wat napraten, met een kop thee. Een wandelmeditatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Prijs € 125,00 voor 1 1/2 uur 

De kracht van taal – Woorden met helende kracht

Taal is één van onze grote manifestatiekrachten. In ons allemaal huisvest een sterk ontwikkelde en aangeleerde dialoog. De interne dialoog of de inner dialogue. Deze stem spreekt de beperkende overtuigingen en afwijzende taal en kan het vrij leven naar je innervoice in de weg staan of bemoeilijken. Tijdens de sessie ‘Woorden met helende kracht’ her-verbind je je met je innervoice voorbij de inner dialogue, met behulp van zuivere, helende taal. Deze sessie is op maat – passend bij jouw interne dialoog en proces.

Prijs € 125,00 per uur 

Onderzoek Live Your Innervoice

Ik doe onderzoek naar de innerlijke stem en het vrij ernaar leven. Hoe meer mensen mee doen – hoe meer content ik heb om te verkennen en analyseren. Hier lees je meer over het onderzoek. Wil je mij helpen door deel te nemen: graag! Mijn dank is groot. Iedereen die deelneemt, wordt op de hoogte gebracht van mijn bevindingen naar aanleiding van het onderzoek.

Overvloed meditatie challenge

De gratis overvloed meditatie challenge van Deepak Chopra is op mijn pad gekomen. Ik deel deze 21 dagen ook graag met jou, zodat jij vanuit overvloed in verbinding komt met jouw intuïtie, wijsheid en kracht. Leef je innerlijke stem – Live your innervoice.

Live your innervoice

Voorbij je harnas, muur, onverschilligheid en controle ligt jouw kwetsbaarheid. Kwetsbaar omdat het er ZO toe doet voor jou. En juist dat maakt dat je het vaak veilig en goed opbergt achter die gesloten muren. Structureel of op momenten dat je het gevoel hebt dat de ander je niet begrijpt, ziet of waardeert. Maar daarmee leef jij maar half en laat je dat wat in jou is niet zien. Kan het zich niet manifesteren. Kan het niet groeien en vorm krijgen. Het beschermen heeft een belangrijke functie (gehad), het heeft je gebracht waar je nu bent. En, ook jij mag verzachten. Je voelt en weet dat er meer is. Het klopt aan de deur in de vorm van verlangen of onvrede in het hier en nu. Ontdek hoe je daar naar kunt luisteren en handelen, zodat je helemaal trouw aan jezelf voluit leeft.

Aanbod groepen

Inspiratie Tempel

Iedere 1e donderdag van de maand (19.30-21.30) komen maximaal 10 vrouwen bijeen rondom een thema. In een fijne sfeer verrijken en inspireren we elkaar met ervaringsverhalen, vragen, een filmfragment,  gedicht of andere creative vorm. Een laagdrempelige manier om rondom elkaar te ontmoeten en even de tijd voor jezelf te nemen uit de hectiek van alle dag. De avond opent deuren naar elkaar, samenwerkingsverbanden, ideeën en nog veel meer. Prijs € 7,50. 

Donderdagavonden in 2021 
7/1, 4/2, 4/3, 1/4, 20/5, 3/6, 1/7, 7/10, 4/11 & 2/12

Vind je innervoice

In een besloten groep zet je jouw stappen om in verbinding te komen met en te leven naar je innervoice. Je maakt ‘een reis’ met maximaal zeven deelnemers, waarbij je start met een kernvraag of thema. Tijdens de vier avonden ontdek je wat gehoord, gezien of ervaren wil worden rondom je vraag/thema. Je leert werken met krachtige intenties. In de begeleiding gebruik ik rituelen & opstellingen. Samen doorlopen we het medicijnwiel en staan we steeds stil bij je innervoice versus je innerdialogue. Jij komt meer en meer in verbinding met je eigen antwoorden en wijsheid. 

In het voorjaar 2021 start weer een ‘Vind je innervoice’ programma met tussentijdse intervisie. Heb je interesse of vragen neem alvast even contact op. 

Opstelling met representanten – in een groep

Met een groepsopstelling krijg je vanuit systemisch perspectief zicht op je vraag, patroon of dilemma. Door waar te nemen en van representanten te vernemen wat ervaren wordt in het systemische veld doe je inzichten op die doorwerken in het realiseren van je gewenste verandering. Je eigen pad bewandel je vrij en authentiek als je op de juiste plek staat en vrij bent van systemische verstrikkingen die leiden tot pleasen, lijden of vermijden.

Groepsopstellingen vinden plaats in samenwerking met het team van Gebundelde Kracht. Data vind je hier.

Prijs vraagsteller € 85,00. Prijs representant € 20,00

Open chat
Heb je een vraag?