Live your innervoice

Gratis – Kom in verbinding met overvloed, ook op het gebied van je intuïtie, je innerlijke kracht – jouw innervoice

Ben jij klaar om meer in verbinding te komen met overvloed en jouw innervoice?

Wat kan je verwachten

Je maakt tijd vrij voor jezelf – zodat je je bewust verbindt met jezelf, je intuïtie, je innerlijke kracht, je diepe weten en de toegang daartoe, in overvloed. Je maakt tijd vrij voor de verbinding met je innerlijke stem – Live Your Innervoice.

Je ontvangt 21 eenvoudige opdrachten die bewust zijn opgebouwd zodat je inzichten op doet, ontdekkingen doet over jezelf en verder groeit als mens. 

Je ontvangt 21 zalige meditaties ingesproken door Deepak Chopra. Deze meditaties brengen je in een ontspannen staat en vergemakkelijken de toegang tot overvloed door de mindset waarmee je in contact komt.

Je ontvangt elke dag een ‘centring thought of the day’ oftewel een affirmatie, die je helpt om je aandacht te richten op een aspect van overvloed. 

Je ontvangt 21 Sanskrit Mantra’s – die passen bij de ‘centring thought of the day’. Daarnaast krijg je zicht op ‘The seven laws of spiritual success.

Persoonlijke ontwikkeling | Intuïtie | Spreker | Coach | Janneke Kemner

Over Janneke Kemner

Mijn jeugd heb ik doorgebracht in het buitenland. Ik leerde de culturen, talen en mensen kennen en genoot van de verschillende perspectieven die me een rijkdom aan ervaringen, plezier en inzichten verschaften. Ik leerde èn paste me aan. Dat zat er bij mij al jong in. Ik ontwikkelde een extra zintuig en voelde haarfijn aan wat nodig was.

Met het ouder worden opende mijn eigen innerlijk verlangen. Wat heb ik nodig? Waar geloof ik in? Wat is mijn weg. Deze zoektocht heeft me een veel comleter mens gemaakt. Ik geef nu vanuit de dieper verbinding met mijzelf. Oftewel – ik geef nu met hart en ziel. Dat is een ander geven dan het geven vanuit pleasen. 

Mijn spiritualiteit, intuitie en systeemwijsheid deel ik graag.  Iedere keer als iemand  een stuk dichter bij puur, vrij en open leven komt, voel ik me gezegend met mijn werk.

Heb je een vraag?