Wat is je INNERVOICE

Je innervoice is er voor jou.  Je kunt het zien als jouw gids of kompas, je intuitie.

Door de controle los te laten en geduld in te brengen kan je je innervoice horen. Het bijzondere is dat je innervoice zuiver is. Vrij van oordelen, angsten en twijfels. Het is helder en krachtig. Een diep, Intuitief weten wat iedereen herkent als die er contact mee maakt. Het is de stem van wijsheid. Geduldig, liefdevol, licht, zacht zonder dwang en verkennend. Het is jouw krachtbron.

De uitdaging zit vooral in: ‘Hoe maak ik contact met mijn innervoice?’

Voorbij de stemmen van angst, kritiek, afwijzing en twijfels. Voorbij de overtuigingen en stemmen die soms hard praten, misschien zelfs schreeuwen. Voorbij die stemmen die we allemaal hebben en kennen. Deze uitdaging ga je aan. Je ontdekt jouw weg naar je eigen innervoice.


Ontmoet jezelf in alle schoonheid en kracht x

Persoonlijke ontwikkeling | Intuïtie | Spreker | Coach | Janneke Kemner

Misschien denk je dat het heel moeilijk is om naar je innervoice te luisteren. Dat jij dat niet kan leren. Het is in het begin soms wat onwennig en nieuw. Wellicht ook spannend. En… Het is er al, ook in jou. Je hoeft alleen te ontdekken hoe je als het ware de deuren opent om er bij te komen. Dit leer je. In de persoonlijke begeleiding ontdek jij hoe jij jouw deuren naar je innervoice opent en hoe jij in verbinding komt met jouw wijsheid. Vandaar uit reis je stap voor stap verder.

 

Stemgeven aan je binnenwereld – jouw innervoice en daarnaar leven vraagt naast bereidheid en lef ook vaardigheden die je kan ontdekken, uitproberen en toepassen.

 

Kan je je voorstellen dat er dan een magische wereld voor je open gaat waarin jij vrij – oprecht en liefdevol leeft! Stemgeven aan je binnenwereld – jouw innervoice en daarnaar leven vraagt naast bereidheid en lef ook vaardigheden die je kan ontdekken, uitproberen en toepassen. Kan je je voorstellen dat er dan een magische wereld voor je open gaat waarin jij vrij – oprecht en liefdevol leeft!

Begeleiding van Janneke

Live your innervoice

In het contact, tijdens de begeleiding, kan precies dat gebeuren wat nodig is voor jou.

Jouw vraag is het vertrekpunt. Het bijzondere is dat jij je vraag of verlangen zelf al weet. Hieronder zit een wereld die ontdekt wil worden. Anders had je het antwoord natuurlijk al lang gevonden.

Intuïtie, contact maken met je lijf – uit je hoofd – en eenvoudige, heldere stappen openen de deuren naar jouw innervoice.

Ik begeleid je daar graag bij, vanuit systemisch perspectief.

Het luisteren naar je innervoice gaat over in verbinding komen met jouw krachtbron, jouw wijsheid en weg. Voorbij dat wat je nu tegenhoudt, De relatie met jezelf wordt vrijer, vrediger en vreugdevoller. Dit weerspiegelt naar je omgeving en de relaties met de mensen om je heen.

Ook jouw innervoice wil gehoord worden – met antwoord op jouw vragen en verlangens. Klik hier voor persoonlijke begeleiding.

Wat kan je bij mij verwachten?

Je kan rekenen op mijn professionele deskundigheid. Ik heb 1000+ mensen begeleid in het leren luisteren naar hun innervoice.  Steeds is het een unieke reis. En als iemand een stuk dichterbij puur, vrij en open leven komt, voel ik me gezegend met mijn werk.

Ik integreer al mijn ervaring en kennis die ik heb opgedaan en zet deze passend bij jouw proces in. 

Onderzoek Live Your InnerVoice

Ik doe onderzoek naar de innerlijke stem en het vrij ernaar leven. Hoe meer mensen mee doen – hoe meer content ik heb om te verkennen en analyseren.

Hier lees je meer over het onderzoek. Wil je mij helpen door deel te nemen: graag! Mijn dank is groot. Iedereen die deelneemt, wordt op de hoogte gebracht van mijn bevindingen naar aanleiding van het onderzoek.

Heb je een vraag?