BEGELEIDING van Janneke

Live your INNERVOICE

In het persoonlijke contact, tijdens de begeleiding, kan precies dat gebeuren wat nodig is voor jou.

Jouw vraag is het vertrekpunt. Het bijzondere is dat jij je vraag of verlangen zelf al weet. Hieronder zit een wereld die ontdekt wil worden. Anders had je het antwoord natuurlijk al lang gevonden.

Intuïtie, contact maken met je lijf – uit je hoofd – en eenvoudige, heldere stappen openen de deuren naar jouw innervoice. Ik begeleid je daar graag bij, vanuit systemisch perspectief.

Het luisteren naar je innervoice gaat over in verbinding komen met jouw krachtbron, jouw wijsheid en weg. Voorbij dat wat je nu tegenhoudt, De relatie met jezelf wordt vrijer, vrediger en vreugdevoller. Dit weerspiegelt naar je omgeving en de relaties met de mensen om je heen.

Ook jouw innervoice wil gehoord worden – met antwoord op jouw vragen en verlangens. Klik hier voor persoonlijke begeleiding.

Wat is je innervoice?

Je innervoice is er voor jou.  Je kunt het zien als jouw gids of kompas, je intuitie.

Door de controle los te laten en geduld in te brengen kan je je innervoice horen. Het bijzondere is dat je innervoice zuiver is. Vrij van oordelen, angsten en twijfels. Het is helder en krachtig. Een diep, Intuitief weten wat iedereen herkent als die er contact mee maakt. Het is de stem van wijsheid. Geduldig, liefdevol, licht, zacht zonder dwang en verkennend. Het is jouw krachtbron.

De uitdaging zit vooral in: ‘Hoe maak ik contact met mijn innervoice?’

Voorbij de stemmen van angst, kritiek, afwijzing en twijfels. Voorbij de overtuigingen en stemmen die soms hard praten, misschien zelfs schreeuwen. Voorbij die stemmen die we allemaal hebben en kennen. Deze uitdaging ga je aan. Je ontdekt jouw weg naar je eigen innervoice.

Ontmoet jezelf in alle schoonheid en kracht x

Misschien denk je dat het heel moeilijk is om naar je innervoice te luisteren. Dat jij dat niet kan leren. Het is in het begin soms wat onwennig en nieuw. Wellicht ook spannend. En… Het is er al, ook in jou. Je hoeft alleen te ontdekken hoe je als het ware de deuren opent om er bij te komen. Dit leer je. In de persoonlijke begeleiding ontdek jij hoe jij jouw deuren naar je innervoice opent en hoe jij in verbinding komt met jouw wijsheid. Vandaar uit reis je stap voor stap verder.

Stemgeven aan je binnenwereld – jouw innervoice en daarnaar leven vraagt naast bereidheid en lef ook vaardigheden die je kan ontdekken, uitproberen en toepassen.

Kan je je voorstellen dat er dan een magische wereld voor je open gaat waarin jij vrij – oprecht en liefdevol leeft! Stemgeven aan je binnenwereld – jouw innervoice en daarnaar leven vraagt naast bereidheid en lef ook vaardigheden die je kan ontdekken, uitproberen en toepassen. Kan je je voorstellen dat er dan een magische wereld voor je open gaat waarin jij vrij – oprecht en liefdevol leeft!

Wat kan je bij mij verwachten?

Je kan rekenen op mijn professionele deskundigheid. Ik integreer de kennis die ik heb opgedaan en zet deze passend bij jouw proces in. Ik werk met:

– Systemisch werken: archetypische opstellingen, familieopstellingen en organisatieopstellingen – systemisch werk volgens Hellinger en Bonnema

 – TAO training: basisuitgangspunten en technieken van genezing en ziektepreventie. Gedetailleerde formules waarop de dieptepsychologie van de oude taoïstische meesters was gebaseerd. Rituele vormen van heling, bescherming en fundamentele principes van de krijgskunst. Fascinerende inzichten in de werking van de hersenen, onze seksualiteit en het beenmerg.

Sjamanistisch priesteres: bestuderen van de kosmische patronen van ritme en trilling en oefenen in de verfijnde werking van gedachtenkracht, de wetten van aantrekking en materialisatie, helder(ziend) waarnemen, ervaren van de diepere betekenis van mythen en symbolen door middel van rituelen.

Reiki: een Japanse techniek voor stress reductie en ontspanning ondersteunend aan integratie van transformatieprocessen. Volgens het USUI systeem van natuurlijke genezing. 

Visualisatiemethode: een ondersteunende methodiek bij psychogene stoornissen. In samenwerking met Het LUMC effectonderzoek verricht en leren werken met deze methode ontwikkeld door Harm Drost.

Yoga Body Breathing: ademtechnieken die bijdragen aan stressredutie en balans tussen het parasympathische en sympatische zenuwstelsel. 

– Voice Dialogue: een methode om in dialoog te komen met onze innerlijke stemmen, behorende bij delen van onze persoonlijkheid, grondleggers Hal en Sidra Stone

– Master Practitioner in Neuro Linguistisch Programmeren: een heldere en effectieve communicatiemethodiek die zelfsturing vergroot door kennis en bewustwording van menselijke processen.

Rationeel Emotieve Gedragstherapie: psychotherapie en attitudeverandering volgens Albert Ellis

Myers–Briggs Type Indicator: (MBTI) een systematiek om de verschillende persoonlijkheden te classificeren – op basis van Carl Gustav Jung psycholoog.

– Transactionele analyse: een psychotherapeutische behandelmethode met als basis de perspectief benadering van waaruit elk handelen plaatsvindt leren kennen en herkennen zodat keuzevrijheid ervaren wordt, volgens Eric Berne.

– Relationship Symphony Communication: Training liefdestaal en relatiepatronen aankijken en doorbreken.

Sensorische integratie: het proces van informatie opnemen, selecteren, en verbinden tot reacties. 

KATA: effectieve routines om gedragsverandering te realiseren

Theory U: ontwikkeld door Glasl en Lemson, een procesmodel voor vernieuwing en transformatie van mens en organisatie.

Logopedie en Foniatrie: gespecialiseerde zorg – voorlichting, preventie, wetenschappelijk onderzoek en behandeling gericht op stem, spraak, taal, gehoor, slikken en persoonlijke communicatie.

 

Over Janneke

Ik heb heel veel mensen begeleid in het leren luisteren naar hun innervoice, hun krachtbron, hun wijsheid.

Het diepe, oordeelloze luisteren naar mijn innervoice heeft zich ontwikkeld door mijn eigen, persoonlijke reis met vallen en opstaan. Met hard werken en hartenwerk. Ik vertel je daar graag meer over in mijn public speaking. Dankbaar ben ik voor alle prachtige mensen die met mij meereizen of hebben gereist – van wie ik leer en waarbij ik groei. Elke dag weer. Dankbaar ook dat ik nu echt kan doorgeven aan anderen – mijn ontdekkingen en inzichten kan delen zodat het verder groeit, in en om mij heen.

Mijn spiritualiteit, intuitie en systeemwijsheid deel ik graag. Ik kijk ernaar uit je persoonlijke te begeleiden naar jouw innervoice.

Iedere keer als iemand  een stuk dichter bij puur, vrij en open leven komt, voel ik me gezegend met mijn werk.

X with love

Open chat
Heb je een vraag?