Van preuts naar vrij
Persoonlijke ontwikkeling | Intuïtie | Spreker | Coach | Janneke Kemner

In alle eerlijkheid, dit had ik mezelf een paar jaar geleden niet zien doen…

Ik heb mezelf best lang gezien als ‘preuts’ als het echt werd. Mijn tiener jaren bracht ik door in Engeland en daar was alles ‘embarrassing’. Tijdens het verkleden voor de gymles verstopte iedereen zich achter handdoeken en dat wat te maken had met intimiteit, let alone seksualiteit, had een behoorlijke zweem om zich heen hangen van oordelen…

Ook al ging het er bij ons thuis anders aan toe, het liet een imprint achter in mij. 

De eerste confrontatie met die imprint was tijdens een Tantra weekend. Mijn lijf schrok en ik vertrok. Voelde me stom, falen en noemde me innerlijk een ‘Engels trutje’.

Niet zo fijn (understatement) want ik wilde vrij zijn, me vrij voelen.

Hier heb ik veel innerlijk werk op gedaan. Op allerlei manieren en zeker niet alleen. Want het echte loslaten vroeg om veiligheid en een goede bedding. Steeds meer thuiskomend bij mezelf ging mijn hart verder open, vrijer van de zelf aangebrachte sloten en sluiers. 

Misschien voelde ik daarom wel zo enorm de roep om nog verder en helemaal af te dalen in mijn lijf… Misschien was dat wel de JA om te starten met de opleiding Kundalini Awakening Program (Nadi Rama) en BAM daarachteraan Sacred Body Awakening (Aletheia Pistis Sophia, Les Contes).

En wowwwwww Sacred and Awakening it is. Deze liefdevolle manieren van werken, openen zo de wijsheid van het lijf om dat wat opgeslagen en vast zit te bevrijden. Alles in het lichaam valt samen en wordt een met het leven zelf. Klinkt misschien wat zweverig maar juist in die diepe overgave en het vertrouwen neemt iets in het lijf het over. Kan de levensenergie gaan stromen en kom je zooooo thuis bij jezelf. En ja daarmee past het niet alleen bij mij maar ook bij mijn missie ‘Live Your InnerVoice’ – leven vanuit je authentieke kern, helemaal vrij, zonder al die sloten en sluiers.

Het is verruimend, ontspannend, liefdevol, zalig, heilig en het brengt je bij je eigen innerlijke dans. Ik kan niet wachten om dit de wereld in te brengen en te werken met mooie mensen zoals jij. Want niet alleen het ondergaan is zalig, ook het geven van een lichaamssessie is een feest. 

      It is in the giving that I receive

Het krijgt vorm – samen met mijn collega Sacred Body Awakening workers (Gaby van Mierle en Janneke Wijdeveld)

  • Ben je benieuw als je dit leest, wil je er meer over weten? Stel gerust je vragen. Met liefde vertel ik je er meer over.
  • En je zal begrijpen 😉 als je ècht benieuwd bent, dan heb je het vooral te ervaren. Voel je nu al de roep? De ‘Ohhh jaaaaaa dat wil ik ook meemaken’ laat het me dan even weten. Ik kan je alvast helemaal vrijblijvend toevoegen aan de lijst geïnteresseerden
  • Bericht of vraag kan je sturen via deze link

Ik verheug me X Janneke 

Persoonlijke ontwikkeling | Intuïtie | Spreker | Coach | Janneke Kemner

Over mij

Stem geven aan je binnenwereld – je innervoice en daarnaar leven is mijn missie. Samen met mijn man geniet ik intens van ons samengestelde gezin en mijn werk als coach/trainer & public speaker.

Recente berichten

Heb je een vraag?