Het meisje en de muis…

🐭In haar woont een klein muisje🐭

Het ‘beestje’ is heel bang. Schuw en voelt zich onveilig,
Ze probeert het diertje gerust te stellen met informatie, redeneringen en controle. Ze is continu op haar hoede. Het kost bakken energie.

Vandaag, tijdens haar innerlijke opstelling, maakt ze voor het eerst ècht contact met dit deel in haar. Met haar angst. Schuw zijn en het onveilig voelen. In die nabijheid is het veel minder eng dan de mind had bedacht. Haar systeem ontspant steeds
een beetje meer en er komt ruimte voor haar innerlijk weten.

*Dit proces is zichtbaar, ook al zit ze met gesloten ogen. Spanning verzacht en haar lichaam smelt een beetje.
*Dit proces is hoorbaar. 
Zuchten, boeren en een lach ondertitelen t werk.
*Dit proces is voelbaar. 
We krijgen – veelal op dezelfde momenten – kippenvel. 
Kou of warmte.

*Dit proces is DIERbaar… 🐭❤️
Het muisje wordt ingesloten. En de nieuwsgierigheid verwelkomd. 

Ze loopt nog net niet met een blokje kaas de deur uit. Ontspannen, vrij en met een grote glimlach roept ze bij de auto ‘en ik maar wegrennen en op tafels springen voor die muis, wist ik veel dat ik er juist naar toe had te gaan’

Ze zwaait en rijdt weg…

❤️❤️❤️Live Your InnerVoice gaat ook zo over Love Your Self 
Dankbaar voor deze mooie reis met ‘Het meisje en de muis’

Wil jij ook een keer systemisch kijken naar delen in jou, die energie kosten, zwaar voelen of in de weg staan van je verlangen? Ik reis deskundig en met liefde met je mee. Ja ik wil een afspraak maken.

X Janneke

Persoonlijke ontwikkeling | Intuïtie | Spreker | Coach | Janneke Kemner

Over mij

Stem geven aan je binnenwereld – je innervoice en daarnaar leven is mijn missie. Samen met mijn man geniet ik intens van ons samengestelde gezin en mijn werk als coach/trainer & public speaker.

Recente berichten

Heb je een vraag?