In het midden van het midden…

In het midden… Wat betekent dat voor jou? Laat jij je leiden door je hoofd, je emoties of vanuit het midden? Denk je vooral aan jezelf, de ander of aan win-win? Leef jij vanuit moeten – willen of is het vrij? Denk je in winnen, verliezen of ervaren? Denk jij in donker, licht of het ritme van leven?

Voor mij gaat leven vanuit mijn midden over ervaren. Gewaarzijn, oftewel waarnemen. Zijn met wat is. Mijn verlangens voelend, mijn hart volgend en ‘ok’ zijn met dit moment. Ook als mijn hoofd daar andere ideeën over heeft. Het midden ervaren gaat over verruimen – ‘expanding into liberation’. Ik ervaar dat letterlijk in mijn lijf.

Het midden is de plek waar ik naar terugkeer, mijn plek, waar ik eer wie voor mij kwamen en eer wie na mij komen.

En soms is dat gemakkelijk – licht
En soms is dat hartenwerk – donker
En altijd is daar het ritme

Als riet wuivend in de wind – in het midden van het midden verbonden met mijn InnerVoice

X Janneke

Persoonlijke ontwikkeling | Intuïtie | Spreker | Coach | Janneke Kemner

Over mij

Stem geven aan je binnenwereld – je innervoice en daarnaar leven is mijn missie. Samen met mijn man geniet ik intens van ons samengestelde gezin en mijn werk als coach/trainer & public speaker.

Recente berichten

Heb je een vraag?