Kun je je voorstellen…?
Persoonlijke ontwikkeling | Intuïtie | Spreker | Coach | Janneke Kemner

Hi mooi mens, mijn naam is Janneke. Ik leef midden in de prachtige natuur in Breukeleveen samen met mijn man en onze 4 kinderen, in ons samengestelde gezin.

Verbinding is voor mij dè magische sleutel voor alles.

Vroeger heb ik – met veel gezinsverhuizingen – waanzinnig geleerd hoe me te verbinden met mijn omgeving. Ik ontwikkelde een neus voor de wensen van andere mensen, hun meningen, grenzen en de gebruiken van hun culturen. Ik paste me aan om de verbinding te ervaren, erbij te horen. Maar in dat pleasen, nam ik ongemerkt ook afscheid van mijn kern.

En toen… toen kwamen de vragen? Wat vind en wil ik? Wie ben ik eigenlijk? Wat is mijn magie? Hoe ga ik die connectie aan? Het is het begin van mijn persoonlijke en professionele reis naar mezelf om vrijuit te leven vanuit mijn natuurlijke kern en kracht.

En wat een power zit er in die verbinding! Ik gun het iedereen.

Live Your Innervoice gaat voor mij over èn èn – in het klein en in het groot. Wat mijn man en onze kinderen vinden, voelen, willen en niet willen telt mee. Wat ik vind, voel, wil en niet wil, telt mee.

Er ontstaan prachtige inzichten, inleven in elkaar en diepe verbinding voorbij het verschil.

Live Your Innervoice staat voor het verbinden met je natuurlijke kracht en het daar naar leven. Soms spannend en kwetsbaar – maar juist de echte, eerlijke, open versie van jezelf is je ultieme vrijheid.

Je lacht anders, je danst anders, je vrijt anders, je kiest anders. Je ervaart jouw leven anders: als puur en echt!

Je met jezelf verbinden kan op allerlei manieren. Mediteren met de intentie om meer thuis te komen bij jezelf is een van die manieren – daarom vind je op mijn website 21 prachtige meditaties waar je eindeloos uit kunt putten. De kracht van herhaling is hier zeker van toepassing 🙂 Doe er je voordeel mee en geniet van jouw moment

Toegang tot gratis meditaties

Veel liefs Janneke X

Persoonlijke ontwikkeling | Intuïtie | Spreker | Coach | Janneke Kemner

Over mij

Stem geven aan je binnenwereld – je innervoice en daarnaar leven is mijn missie. Samen met mijn man geniet ik intens van ons samengestelde gezin en mijn werk als coach/trainer & public speaker.

Recente berichten

Heb je een vraag?